Loading...

 Препоручујемо

 

 Страницу одржава


27. 11. 2013.
МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЈ ПОСЈЕТИО РОМАНИЈСКЕ МАНАСТИРЕ

Његово високопреосвештенство митрополит дабробосански господин Николај посјетио је, у понедјељак 25. новембра, манастире романијске регије: Светог великомученика Георгија на Равној Романији и Свете Тројице у Озерковићима, гдје је разговарао с настојатељима манастира синђелом Андрејем и монахињом Јустином и честитао им почетак Божићног поста.


27. 11. 2013.
НАСТАВЉЕНА ОБНОВА ПАРОХИЈСКОГ ДОМА У СОКОЦУ

У суботу, 23. новембра, у парохијском дому у Сокоцу, чија је обнова у току, соколачки свештеници су обавили чин малог освећења воде, а у стан се са породицом уселио парох друге парохије јереј Младен Видаковић.

Прочитај више


25. 11. 2013.
У ХРАМУ НА ЦРКВИНАМА СЛУЖЕН АКАТИСТ СВЕТОМ НЕКТАРИЈУ ЕГИНСКОМ

У храму светог Јована Крститеља на Црквинама, Црквена општина Борике, служен је, у петак, 22. новембра, акатист светом Нектарију Егинском, који се тога дана прославља.

Прочитај више


25. 11. 2013.
АРАНЂЕЛОВДАН ПРОСЛАВЉЕН У САРАЈЕВУ

Празник Светог Архангела Михаила – Крсна слава Старе православне цркве у Сарајеву – свечано је прослављен у четвртак, 21. новембра, служењем Свете литургије, освећењем славског жита и ломљењем колача, у присуству великог броја вјерника из Сарајева и околине.

Прочитај више


16. 11. 2013.
ХРАМ СВЕТОГ ГЕОРГИЈА У МИЉЕВИЋИМА ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ

Храм Светог великомученика Георгија у Миљевићима, општина Источно Ново Сарајево, прославио је у суботу, 16. новембра, крсну славу Ђурђиц.

Прочитај више


14. 11. 2013.
ПОТПРЕДСЈЕДНИК ФБиХ МИРСАД КЕБО ПОСЈЕТИО МИТРОПОЛИТА НИКОЛАЈА

Његово високопреосвештенство митрополит дабробосански господин Николај је у четвртак, 14. новембра, у епархијском дому у Сокоцу, примио у посјету потпредсједника Федерације БиХ Мирсада Кебу.

Прочитај више


14. 11. 2013.
СЛАВА ВОЈНИХ СВЕШТЕНИКА У ОРУЖАНИМ СНАГАМА БИХ

У храму Светог Георгија на Врацама (Источно Сарајево), у уторак 12. новембра, војни свештеници у саставу Оружаних снага БиХ прославили су своју крсну славу - Светог свештеномученика и исповједника Варнаву Хвостанског.

Прочитај више


Старије вијести           Новије вијести